طرح جدید روحانی برای عبور از برجام!-راهبرد معاصر
کلیات طرح اصلاح قانون مهریه در کمیسیون قضایی مجلس تصویب شد جزئیات دستگیری عناصر شبکه تکفیری در سرپل‌ذهاب عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند سکینه سادات پاد، دستیار رئیس‌جمهور از سمت خود کنار رفت؟ هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا مشخص شدند جمعی از مداحان اهل بیت با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند علم‌الهدی: اول باید دین مردم را مدیریت کنیم و بعد دنیای آنان را پیام توئیتری پزشکیان به السیسی خطیب نماز جمعه تهران: بسترسازان نابودی زیرساخت‌های سوریه پاسخگوی امت اسلامی باشند الحاق شناور‌های بسیار پیچیده و تسلیحات ویژه به نیروی دریایی ارتش فرمانده سپاه خراسان‌جنوبی: آخرین نفری که خط مقدم نبرد با تکفیری‌ها در سوریه را ترک کرد یک پاسدار بود /برای ارتش سوریه جهاد معنایی نداشت ادای احترام فرمانده کل سپاه پاسداران به مقام شهید سلیمانی لاریجانی: یکی از راهبرد‌های دشمن این است که القاء کند همه خسته هستند و نباید به مردم کاری داشت ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی تا بهمن‌ماه تغییر کرد+ جزئیات نماینده مجلس: حتی فقیرترین کشور‌های آفریقایی هم این حد از کاهش ارزش پول را ندارند

طرح جدید روحانی برای عبور از برجام!

روحانی این بار در کلاف گره خورده برجام بن بست سیاسی را چاشنی سخنان خود کرده تا بلکه ازین رهگذر بتواند موضوع موشکی را در دستور کار مذاکرات خود قرار دهد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۰ - ۲۳ بهمن ۱۳۹۶ - 2018 February 12
کد خبر: ۱۸۰

به گزارش "راهبرد معاصر؛" روحانی در سخنرانی روز 22بهمن ماه در تهران گفت: جناح‌های سیاسی برای حل اختلاف‌هایشان به همه‌پرسی و صندوق رأی مراجعه کنند و هرچه مردم گفتند عمل کنند.


او در سخنرانی خود در روز
۲۲ بهمن گفت: "قانون اساسی بن‌بست‌ها را برداشته و ظرفیت بزرگی دارد و اگر در موضوعی با هم بحث داریم باید به اصل ۵۹ مراجعه کنیم که طبق آن باید به آرای مردم مراجعه کرد."این بخش از قانون اساسی ایران بر برگزاری همه‌پرسی (رفراندوم) برای تصمیم‌گیری درباره مسائل مهم کشور تأکید دارد.

رئیس جمهور در حالی سخنران مراسم 22 بهمن ماه انتخاب شد که انتظار می رفت سخنان وحدت بخش او شعف جشن ملی را در کام مردم دوچندان کند، اما ارائه حرفهایی شگفت انگیز در 39سالگی انقلاب ابهامات و علامت سوالهای مختلفی را در ذهن آحاد جامعه ایجاد کرده است.


روحانی گفت به اصل 59 قانون اساسی مراجعه کنیم، اما نگفت برای چه امری این اقدام صورت پذیرد؟ به نظر می رسد جنس اظهارات روحانی در بسته بندی «بن بست - رفراندوم» معطوف به موضوع برجام باشد، همان پدیده ای که حیات و ممات دولت به آن گره خورده است.


رئیس جمهور که زمانی با تاکید بر خزانه خالی وارد گود مذاکرات هسته ای شد این بار در کلاف گره خورده برجام بن بست سیاسی را چاشنی سخنان خود کرده تا بلکه ازین رهگذر بتواند موضوع موشکی را در دستور کار مذاکرات خود قرار دهد. از سوی دیگر القای مشکلات داخلی به طرفهای خارجی و ارسال پالس های مبهم به 5+1 چیزی جز کاهش ضریب امنیت ملی برای کشور آورده ای برای مردم و جامعه در بر نخواهد داشت.


البته این برای اولین بار نیست که از زبان یک رئیس جمهور در نظام اسلامی سخن از رفراندوم و بن بست سیاسی مطرح می شود. پیشتر نیز ابوالحسن بنی صدر در اردیبهشت 1360 برگزاری رفراندوم را راه خروج کشور از بن بست خوانده بود. او به دنبال شدت گرفتن اختلافاتش با مجلس و شهید رجایی نخست‌وزیر وقت، برای خروج از بحران طرح «بن‌بست و رفراندم» را مطرح کرد. پیشنهاد او واکنش‌های سیاسی گسترده‌ای داشت و در نهایت نیز با پاسخ تند امام خمینی ابتر ماند.

ارسال نظر